Menukaart

Menu

Antipasti

voorgerechten

Insalata caprese colorata (veg.)
salade met buffelmozzarella, verschillende pomodorini en basilicum                                                      

€ 11,00
Torre di parmigiana (veg.)
traditioneel Siciliaans gerecht met gefrituurde aubergines, buffelmozzarella, basilicum en tomatensaus
€ 11,50
Vitello tonnato
malse, dungesneden kalfsmuis met een tonijnsaus
€ 13,50

Carpaccio tradizionale dei navigli
rundercarpaccio met lenteuitjes, geraspte citroen, parmezaanse kaas en rucola
(truffel als supplement, indien voorradig € 3,50)

€ 13,50

Antipasto misto
Italiaanse proeverij

€ 13,75

Salmone ripieno con burrata
bol van gerookte zalm, gevuld met burrata

€ 14,50

 

Zuppe

soepen

Mozzarella tiepida (veg.)
traditionele tomatensoep uit Campania met lauwwarme buffelmozzarella
€ 10,00

 

 

 

Primi piatti

pasta's

Penne bolognese​
het befaamde gerecht uit Bologna

€ 12,00

Spaghetti alla norma (veg.)​
met een traditionele Siciliaanse tomatensaus, basilicum,
gefrituurde aubergines, knoflook en ricotta salata

€ 12,25

Ravioli agrumi (veg.)
frisse ravioli gevuld met ricotta en spinazie, met cherrytomaatjes, rode ui, geraspte citrusvruchten en aceto balsamico

€ 12,25
Lasagna con ragù del contadino
traditionele Siciliaanse lasagna met salsiccia, kastanjechampignons, ui en parmezaanse kaas
€ 14,50

Canneloni con salmone e ricotta
versgemaakte canneloni gevuld met zalm en ricotta uit de oven

€ 14,50
Spaghetti alla carbonara
carbonarasaus zoals ze die in Rome kennen
€ 16,25

Mezzelune di spello
gevuld met eekhoorntjesbrood met een saus van savooiekool, room,
salsiccia, rode ui, kastanjechampignons en zwarte truffeltapenade – rechtstreeks uit Spello, Umbrië

€ 15,50

 

Secondi piatti

hoofdgerechten

Ossobuco alla Senese
de klassieke kalfsschenkel in tomatensaus
€ 24,00

Costoletta di maiale di Riposto
gegrilde varkensribroast met caponata

€ 23,50

Straccetti al aceto balsamico
ossenhaaspuntjes met aceto balsamico en cherrytomaatjes

€ 26,00
Filetto di manzo al guanciale e aglio affuciato
tournedos met guanciale en bospaddestoelen
(truffel als supplement, indien voorradig € 3,50)
€ 28,50
   
Halibut alla veneziana
heilboltfilet met parmaham, saus van courgettes, cherrytomaatjes en pijnboompitten
€ 26,50
Pesce spada griliata con pistacchio 
gegrilde zwaardvis met een pesto van pistache met kappertjes, olijven en cherrytomaten
€ 27,25
   

 

Pizze

pizza's

Onze ambachtelijke pizza’s zijn gemaakt van farina caputo, authentieke bloem uit Napels,
met tomatensaus van pomodori di San Marzano en buffelmozzarella

 
 
   
Margherita tradizionale
tomatensaus, buffelmozzarella, cherrytomaatjes en basilicum
€ 9,50
Prosciutto Italiano
tomatensaus, buffelmozzarella, Italiaanse gekookte ham en oregano

€ 11,25

Piccante
tomatensaus, buffelmozzarella, italiaanse pikante salami, rode ui en oregano (zeer pikant)
€ 11,75
Ortolana
tomatensaus, buffelmozzarella, seizoensgroenten en oregano
€ 12,25
Siciliana
tomatensaus, buffelmozzarella, zwarte olijven, kappertjes, ansjovis en oregano    
€ 11,25
Pistacchiosa
tomatensaus, buffelmozzarella, mortadella, burrata en pistache
€ 14,75
Pizza Da Angelo
tomatensaus, buffelmozzarella, italiaanse gekookte ham, salami, kastanjechampignons en oregano
€ 14,75
Parma
tomatensaus, buffelmozzarella, cherrytomaatjes, parmaham, rucola en parmezaanse kaas
€ 16,25
   

Dolce

nagerechten

Sgropin​
koude venetiaanze drank van limoenijs, limoncello en prosecco
€ 6,00
Gelato affogato​
vanille-ijs, espresso en biscotti
€ 7,25
Semifreddo
amandelparfait met een chocoladesaus
€ 7,75
Tiramisù
della casa
€ 8,00
Tortino caldo
warm chocoladetaartje met een bolletje vanille-ijs
€ 9,50
Formaggi misti
typische Italiaanse kazen – vanuit het noorden tot het zonnige zuiden
– geserveerd met marmelade en kastanjehoning

€ 10,00
 
   

Lunch

broodjes

broodjes (wit of bruin), alleen verkrijgbaar tijdens de lunch

 
Caprese (veg.)​​
buffelmozzarella,  pomodori, pesto en basilicum
€ 8,75
Vitello tonnato
malse, dungesneden kalfsmuis met een tonijnsaus
€ 9,50
Salmone
gerookte zalm, ricotta, rucola, komkommer, pomodorini
€ 9,75
Carpaccio
rundercarpaccio , parmezaanse kaas, truffelmayonaise en rucola
€ 9,75
Parmaham
prosciutto di San Daniele, buffelmozzarella en salsa verde

€ 9,75
 
 

 

salades en voorgerechten

Mozzarella tiepida (veg.)
traditionele tomatensoep uit Campania met lauwwarme buffelmozzarella

 

€ 10,00
Insalata caprese colorata (veg.) ​
salade met buffelmozzarella, verschillende pomodorini en basilicum
€ 11,00
Insalate salmone
salade van gerookte zalm, ricotta, rucola, komkommer, pomodorini
€ 12,75
Vitello tonnato
malse, dungesneden kalfsmuis met een tonijnsaus
€ 13,50
Carpaccio tradizionale dei navigli
rundercarpaccio met lenteuitjes, geraspte citroen, parmezaanse kaas en rucola (truffel als supplement, indien voorradig €3,50)
€ 13,50
Antipasto misto
Italiaanse proeverij

€ 13,75
 
 

 

pasta's

 

Spaghetti alla norma (veg.)​
met een traditionele Siciliaanse tomatensaus, basilicum,
gefrituurde aubergines, knoflook en ricotta salata

€ 12,25

Lasagna con ragù del contadino
traditionele Siciliaanse lasagna met salsiccia, kastanjechampignons, ui en parmezaanse kaas

€ 14,50
Canneloni con salmone e ricotta
versgemaakte canneloni gevuld met zalm en ricotta uit de oven
€ 14,50

Mezzelune di spello
gevuld met eekhoorntjesbrood met een saus van savooiekool, room,
salsiccia, rode ui, kastanjechampignons en zwarte truffeltapenade – rechtstreeks uit Spello, Umbrië

€ 15,50
   

 

Bevande

dranken

Latte macchiato € 3,60
Koffie € 2,60
Espresso € 2,40
Cappuccino € 2,60
Thee € 2,60
Verse muntthee € 3,10
Espresso doppio € 3,40
Aqua naturale € 2,60
Aqua frizzante € 2,60
Aqua grote fles € 5,25
Verse jus'orange € 3,60
Appelsap € 3,10
Coca-cola € 2,60
Coca-cola light € 2,60
Tonic € 3,10
Bitterlemon € 3,10
Aranciata € 3,10
Ice tea € 2,60
Succo di pera € 3,10
Crodino € 3,60
   
Alcolici (alcohol)  
   
Birra Nastro Azzurro - 33cl € 3,75
Birra Artiginale Collesi - ambachtelijk speciaalbier - 33 cl € 6,25
Prosecco al bicchiere – per glas € 5,75
Aperol Spritz € 7,25
Limoncello Spritz € 7,25
   
Grappa
Diverse soorten en prijzen, vraag de bediening